Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Εκλογές Αιρετών για το ΠΥΣΠΕΤο Τελευταίο Θρανίο αξιοποιώντας τη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, ενσωματώνοντας την εμπειρία από το συμμετοχή του στο ΠΥΠΣΕ και κατανοώντας τον πολιτικό ρόλο που καλείται να αναλάβει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια, αποφάσισε τη συμμετοχή του εκ νέου  στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2014 για  τα αιρετά μέλη στο υπηρεσιακό συμβούλιο  ΠΥΣΠΕ.

Το ΠΥΣΠΕ λειτουργεί ως αναπόσπαστο τμήμα του κρατικού μηχανισμού, κομμάτι εφαρμογής και εμβάθυνσης της αντεκπαιδευτικής κυβερνητικής πολιτικής, με τους εκπροσώπους των εργαζομένων μειοψηφία.
Το Τελευταίο Θρανίο εργάστηκε και από τη θέση του αιρετού και θα συνεχίζει να εργάζεται για

o   ισότιμη  εκπροσώπηση όλων  των  εκπαιδευτικών ανεξάρτητα από τις προσωπικές τους απόψεις,  με διαφάνεια στις αποφάσεις του, 

o   την υποστήριξη και ενίσχυση της αξιοπρέπειας των εκπαιδευτικών απέναντι στις όποιες αυθαιρεσίες της διοίκησης, χωρίς δισταγμούς στο να πει όχι και στο να καταγγέλλει τις όποιες παρανομίες,

o   έλεγχο των αποφάσεων ώστε να λαμβάνονται υπόψη μόνο υπηρεσιακές και λειτουργικές ανάγκες και να αποκλείονται αδικίες και πελατειακές μικροδιευθετήσεις,

o   δημοσιοποίηση όλων των κενών σε κάθε περίπτωση και την τοποθέτηση ανάλογων μορίων όπου δεν προβλέπεται,
o   την ύπαρξη και ενδυνάμωση του χαρακτήρα του Δημόσιου Σχολείου, καταδικάζοντας τις πρακτικές των συνενώσεων και συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων.

o   την υπεράσπιση των συλλογικών αποφάσεων του συνδικάτου και όχι του νομικού πλαισίου που έχει στόχο της διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης.

Απέναντι στην απίστευτη βαρβαρότητα που βιώνουμε όλοι, προσπαθούμε να αντιτάξουμε ένα ισχυρό συνδικάτο σε όλες του τις μορφές (σύλλογος, αιρετοί) και να  ενδυναμώσουμε  τις μορφές της άμεσης δημοκρατίας, με την προσπάθεια για συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις Γενικές Συνελεύσεις και  στη λειτουργία του Συλλόγου.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΡΑΝΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΟΣ
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΕΡΒΑ ΕΥΔΟΚΙΑ
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΑΪΤΣΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ
ΚΟΝΤΟΝΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΤΖΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συμμετέχουμε, αντιδρούμε, ψηφίζουμε Τελευταίο Θρανίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.