Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Αρχαιρεσίες για το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Εύβοιας.

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Φριζή 1
34100 ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ. επικ.6944716634, 6936192429                   Χαλκίδα 8/5/2018


Συνάδελφοι/ισσες
η Εκτελεστική Γραμματεία  του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Ευβοίας, στη συνεδρίαση της τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, αποφάσισε τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την καινούργια θητεία του Ν.Τ.,
τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στο Εργατικό Κέντρο.
Παρακαλούνται τα Δ.Σ των πρωτοβάθμιων σωματείων που ανήκουν στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ να προσκομίσουν τα πρακτικά αρχαιρεσιών από τις εκλογικές διαδικασίες των σωματείων τους,  έως την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 το αργότερο, ώστε να γίνει έγκαιρα η ταυτοποίησή των εκλεκτόρων από το Δ.Σ..του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.
Τα πρακτικά πρέπει να σταλούν είτε σκαναρισμένα στο παραπάνω mail, είτε να επιδοθούν δια ζώσης στην πρόεδρο ή την γραμματέα του Ν.Τ. αφού πρώτα επικοινωνήσετε με τα παραπάνω τηλέφωνα. 
Παρακαλούνται τα Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων σωματείων να εξασφαλίσουν έγκαιρα συνδικαλιστική άδεια από τις υπηρεσίες τους, για την απρόσκοπτη συμμετοχή των εκλεκτόρων τους στη Γ.Σ. και τις αρχαιρεσίες της 18ης Ιουνίου 2018, σύμφωνα το ν.1264/82. 

                      Για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ
Η πρόεδρος                                             Η γεν. γραμματέας
Μαρία Γιαμά                                            Χαρά Νίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.