Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πόσα νηπιαγωγεία χωράει ένας Δούρειος Ίππος;



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Στα νηπιαγωγεία ψάχνουμε παιδιά να γράψουμε και του Δημάρχου του περισσεύουν!!!

Στο Δήμο Χαλκιδέων δε θα εφαρμοστεί η υποχρεωτική φοίτηση των προνηπίων αφού όπως ξέρουμε καλά ο Δήμαρχος Χαλκιδέων δε γνωμοδότησε υπέρ της εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής επικαλούμενος κτιριακές και άλλες ελλείψεις και προβλήματα! Ταυτίστηκε πλήρως με την πλειοψηφία της νεοφιλελεύθερης και συντεχνιακής πολιτικής της ΚΕΔΕ και των ιδιωτικών παιδικών σταθμών!
Μάλιστα,ο κύριος Δήμαρχος ούτε καν πήγε στη συνάντηση με τον Προϊστάμενο της Δ/νσης και την Πρόεδρο του Συλλόγου μας, σύμφωνα με τις δηλώσεις της προέδρου του Συλλόγου σε γενική μας συνέλευση!!!
Σε άλλο μήκος κύματος πάντως ο Προϊστάμενος της Δ/νσης  ΠΕ Εύβοιας,ο οποίος ισχυρίζεται ότι η συνάντηση έγινε κανονικά και με το νόμο!
Δηλαδή, παίξε μπάλα με το χιονάνθρωπο!
Παρόλα αυτά η μικροπολιτική αντιπολίτευση του Δημάρχου είναι πρωτοφανής! Τώρα τον έπιασε ο πόνος για τις κτηριακές υποδομές και την καταλληλότητα των νηπιαγωγείων!! Χρόνια τώρα  νηπιαγωγεία στεγάζονται σε ακατάλληλα κτίρια (και με τη βούλα των τεχνικών υπηρεσιών του)!!!! Άλλωστε είναι πρόσφατη η μεταστέγαση του νηπιαγωγείου Καλοχωρίου - Παντειχίου σε κοντέινερ και αναμένεται το ίδιο για το 2ο Νηπιαγωγείο Νέας Αρτάκης. Για να μη μιλήσουμε για την απαξιωτική και προσβλητική στάση του απέναντι στις συναδέλφισσες προϊσταμένες των νηπιαγωγείων από τις αρχές της σχολικής χρονιάς.
 Το Τελευταίο Θρανίο πιστεύει ότι:
1.Η δίχρονη προσχολικήαγωγή μπορεί να εφαρμοστεί στο δήμο από την επόμενη σχολική χρονιά.
2. Η εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής δε θα έπρεπε να έχει καμιά απολύτως σύνδεση με την  τοπική αυτοδιοίκηση.  Γιατί έτσι οι δήμαρχοι αποκτούν ενεργό ρόλο στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό παρά τις θέσεις του εκπαιδευτικού κινήματος.

Κύριε Δήμαρχε, για τα καρναβάλια, τα κάστρα και τις φιέστες λεφτά υπάρχουν;;;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.