Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Χίτσκοκ – Υπουργείο 0-1!


Το Τελευταίο Θρανίο θαυμάζει την πολυπλοκότητα της σκέψης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων καθώς και τη δημιουργική ασάφεια που αποπνέει ο προγραμματισμός του!! 

Π.χ.: Με την εγκύκλιο 63971/Ε2/23-4-18, «Οδηγίες για την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων και βελτιώσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης»,παρακαλούσε για την ολοκλήρωση των οριστικών τοποθετήσεων και των μεταθέσεων από σχολείο σε σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης (βελτιώσεις) μέχρι 25-5-2018. 

Κι έτσι έγινε! 

Έλα όμως που ένα μήνα μετά τα παρακαλετάτην είδε αλλιώς! Με το 85556/Ε2/24-5-18 έγγραφό του το ΥΠ.Π.Ε.Θ ζητάει την ακύρωση των μεταβολών (που ζητούσε να έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι 25-5-18) ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του ΦΕΚ 1774/18-5-18 «Ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμοί, συγχωνεύσεις και καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων.» 

Vertigo!!! ή δουλειά δεν είχε ο διάολος και … έπαιζε με τον πόνο μας! 

Βρε παιδιά, έλεος! Πάρτε τα με τη σειρά. Πρώτα πρώτα μειώστε αυτή τη ριμάδα την αναλογία παιδιών-δασκάλων ή νηπιαγωγών γιατί όπως πάμε όλοι/ες υπεράριθμοι/ες θα βγαίνουμε. Μετά προχωρήστε στις προαγωγές των σχολείων και τέλος στις μεταθέσεις-τοποθετήσεις των συναδέλφων! 

Θρίλερ το κάνατε!!! 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.