Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Όχι άλλη θυσία στην Αυλίδα.

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018, και ώρα 2.00 μ.μ. Συγκαλειται η 3η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, στην έδρα του Δήμου Διστόμου-Αντίκυρας Αράχωβας, στο Δίστομο Βοιωτίας. (διαβάστε την πρόσκληση εδώ).
Το 13ο Θέμα αφορά στην “Έκφραση γνώμης του Περιφερειακού Συμβουλίου για την προτεινόμενη οριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου Αυλίδας, στο Δήμο Χαλκιδέων της Π.Ε. Εύβοιας.” Εισηγητής στο θέμα αυτό είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας κ. Φάνης Σπανός ( διαβάστε την εισήγηση εδώ ) .
Το θέμα ανέκυψε με το έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού στο οποίο προσαρτάται και χάρτης. 
Μπορείτε να ενημερωθείτε και από την ιστοσελίδα evia365.gr εδώ.
Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 και ώρα 12.00 θα αναχωρήσει λεωφορείο από τα ταξί στη γέφυρα Χαλκίδας με προορισμό το Δίστομο για να παρακολουθήσουμε και πιθανόν να παρέμβουμε στη συνεδρίαση του συμβουλίου. Θα πρέπει να ακουστεί και η αποψή μας με την παρουσία μας και το φυλλάδιο χωρίς εντασεις και προσωπικες αντιπαραθέσεις. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη, για να περισώσουμε από την καταστροφή ό τι έχει μείνει στον αρχαιολογικό χώρο της Αυλίδας.
Προωθείστε το παρόν μήνυμα σε όποιον ενδιαφέρεται. 

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι Κυριακή βράδυ εδώ στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση katsanos.ioannis@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944917912 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.