Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Απεργιακή εκδήλωση και συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.

Η εντεταλμένη πολιτική διάλυσης της χώρας και της ζωής μας, συνεχίζεται το επόμενο διάστημα με αύξηση φόρων και επιβολή νέων χαρατσιών στη λαϊκή κατανάλωση για το κλείσιμο της «αξιολόγησης», στο όνομα αντιμετώπισης του χρέους, με στόχο τη επίτευξη πλεονασμάτων, στο 3,5% του ΑΕΠ. Πλεόνασμα που θα επιτευχθεί μόνο μέσα από τη χρεοκοπία του λαού προκειμένου να ενισχυθεί η «ανταγωνιστικότητα» πολυεθνικών και επιχειρηματικών ομίλων και να βαπτιστεί το χρέος βιώσιμο μιας και εγκαταλείφθηκε κάθε ιδέα για κούρεμα.
Η προώθηση των νέων φορολογικών μέτρων αποτελεί βάρβαρη επίθεση ενάντια στον λαό από την Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ. με τις οδηγίες του υπερεθνικού «κουαρτέτου» (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ-ΕΜΣ) και τη στήριξη όλων των μνημονιακών δυνάμεων της χώρας μας παρά τις υποκριτικές διαμαρτυρίες τους. Επίσης, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αναπαράγει όλες τις παθογένειες του φορολογικού συστήματος και πρώτα απ’ όλα την τεράστια φοροδιαφυγή – φοροκλοπή - φοροαποφυγή που μένει ανέγγιχτη μαζί με το προκλητικό καθεστώς προνομίων εφοπλιστών, τραπεζών, μεγαλοεργολάβων, εκκλησίας, off-shore εταιριών κ.ά. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με την απώλεια εθνικού ελέγχου της φορολογικής διαχείρισης μετά τη μετατροπή της ΓΓΔΕ σε Ανεξάρτητη Αρχή, η οποία ελέγχεται ουσιαστικά από τους υπερεθνικούς θεσμούς. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, συμπορευόμενος με τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ οργανώνει τις δράσεις του.
Την Κυριακή 8 Μάη ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στις 10  π. μ. θα πραγματοποιηθεί απεργιακή εκδήλωση και συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.
Στις 4:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας λεωφορεία θα ξεκινήσουν από το Βούρκο με προορισμό το Σύνταγμα, όπου στις 6 μ.μ. θα ενώσουμε τις φωνές μας  με όλο το λαό απέναντι στη συνεχιζόμενη κοινωνική καταστροφή που και αυτή  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να επιβάλλει.
Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Καλούμε όλα τα μέλη μας, να στηρίξουν με τη μαζική συμμετοχή τους τις κρίσιμες αυτές κινητοποιήσεις.


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.