Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ




Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας έχοντας εξασφαλίσει μια σκηνή στον καταυλισμό των προσφύγων στη Ριτσώνα, συνεχίζει τις δράσεις του με εκπαιδευτικές παρεμβάσεις, κάθε Τρίτη. Ξεκινάμε από το Βούρκο στις 5.00μ.μ. για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο ή συναντιόμαστε όλοι μαζί στις 5.30 για τη δράση.

Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να συμμετέχει μπορεί να μας ενημερώσει ώστε να γνωρίζουμε τον αριθμό των εκπαιδευτικών, που θα συμμετέχουν και να είναι πιο οργανωμένη η δράση.(Βέτα Κορωναίου 6974341868)

Σαφώς ο Σύλλογος Δασκάλων δεν επιβραβεύει την πολιτική εγκλωβισμού χιλιάδων ανθρώπων στη χώρα μας, μια χώρα φτωχοποιημένη , δεν μπορεί ωστόσο να μείνει αμέτοχος στο δράμα που ζουν τα 260 και πλέον παιδιά θύματα, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη μας.

Μέρος της αυτονόητης σκέψης και δράσης του συλλόγου είναι η αλληλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα στα παιδιά, υπερασπίζοντας με όποιο τρόπο μπορούμε το αυτονόητο δικαίωμα στη ζωή ….σε μια ζωή αξιοπρέπειας..

Η αλληλεγγύη είναι ελπίδα…

Το ΔΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.