Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Κάλεσμα σε απεργιακή κινητοποίηση.


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ                                             Προς: 
ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ                                                ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΜΜΕ
ΦΡΙΖΗ 1 Χαλκίδα 
34100 ΧΑΛΚΙΔΑ 


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, με τη συμμετοχή τους στη 48ωρη Γενική Απεργία την Παρασκευή 6 Μαΐου και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 και στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα, να διατρανώσουν την απόφασή τους:

ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Συνάδελφοι θα πρέπει να αντιδράσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση, ολοκληρωτική κατεδάφιση του ασφαλιστικού μας συστήματος. 
Αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα.
Την Κυριακή 8 Μάη ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί απεργιακή εκδήλωση και συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.
Στις 4:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας λεωφορεία θα ξεκινήσουν από το Βούρκο με προορισμό το Σύνταγμα, όπου στις 6 μ.μ. θα ενώσουμε τις φωνές μας με όλο το λαό απέναντι στη συνεχιζόμενη κοινωνική καταστροφή που και αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να επιβάλλει.

Το Ν. Τ. Εύβοιας καλεί όλους τους πολίτες της Εύβοιας, να στηρίξουν με τη μαζική συμμετοχή τους τις κρίσιμες αυτές κινητοποιήσεις.

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η πρόεδρος                                                 Η γεν. γραμματέας


Γιαμά Μαρία                                                       Νίκα Χαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.