Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Σχετικά με την προκήρυξη στελέχωσης του ΚΠΕ Διρφύων-Μεσσαπίων

Διαβάσαμε την καταγγελία της ΕΛΜΕ Εύβοιας την οποία και αναδημοσιεύουμε, σχετικά με την "φωτογραφική" (;) προκήρυξη στελέχωσης του ΚΠΕ Διρφύων - Μεσσαπίων. Μήπως θα έπρεπε και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας να προβεί σε ανάλογη καταγγελία;
Από το Τελευταίο Θρανίο.  



"Καταγγελία της ΕΛΜΕ Εύβοιας για την προκήρυξη στελέχωσης του ΚΠΕ Διρφύων-Μεσσαπίων"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Εύβοιας καταγγέλλει τον <<φωτογραφικό>> τρόπο με τον οποίο έγινε η προκήρυξη για τη στελέχωση του ΚΠΕ Διρφύων-Μεσσαπίων, παραβιάζοντας την κείμενη νομοθεσία. Σύμφωνα με την προκήρυξη που εκδόθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας (αρ.πρ. Φ.11.2/935, 02/02/2016), οι εκπαιδευτικοί που είχαν δικαίωμα υποβολής αίτησης έπρεπε να πλεονάζουν εξ ολοκλήρου, προϋπόθεση που περιορίζει στο ελάχιστο των αριθμό των υποψηφίων και δεν συνάδει με το ΦΕΚ 1981/2011 και πιο συγκεκριμένα με το άρθρο 2, όπου αποσαφηνίζονται τα προσόντα των υποψηφίων για τα ΚΠΕ. 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Εύβοιας καλεί τον περιφερειακό διευθυντή να επαναπροκηρύξει τις συγκεκριμένες θέσεις, ακολουθώντας την κείμενη νομοθεσία.

                                Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος                                    Ο γεν . γραμματέας

Χαρά Νίκα                                      Σταμάτης Κουρούπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.