Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Για τη Γενική Απεργία από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας


ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Γενικό απεργιακό «λουκέτο» θα βάλουν στις 4 Φεβρουαρίου η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και οι οργανώσεις των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων αντιδρώντας στο νέο Ασφαλιστικό. Διεκδικούμε τον αναδιανεμητικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού που η κυβέρνηση πάει να το λύσει με δημοσιονομικές πρακτικές. 

Η κυβερνητική προπαγάνδα, ότι δήθεν δεν θα μειωθούν οι συντάξεις μέσα στο κλίμα της ανασφάλειας που ζουν 1,3 εκατ άνεργοι, έχουν δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα, αφού χιλιάδες εργαζόμενοι βλέπουν την ανατροπή της ζωής τους, που πλήττεται από το νέο Ασφαλιστικό και τα μέτρα του 3ου Μνημονίου. 

Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Χαλκίδας καλεί όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την απεργιακή κινητοποίηση, υπερασπιζόμενοι το παρόν και το μέλλον του δικαιώματος στην εργασία και την ασφάλιση. 

Απεργούμε ,διαδηλώνουμε…..

Στις 9,30 το πρωί της Πέμπτης αναχωρούν από την Χαλκίδα τα λεωφορεία του Εργατικού Κέντρου και των Επιμελητηρίων της Εύβοιας για την μεγάλη κινητοποίηση που θα γίνει στην Αθήνα. Να είμαστε όλοι εκεί!!!

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ…ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ …ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ… ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ !!!


ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.