Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σεμινάρια για «μας»… ;


Το είδαμε και αυτό.

Διοργανώνει το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ (Κοινωνικό Πολύκεντρο) εκπαιδευτικό σεμινάριο 56 ωρών στη Χαλκίδα με θέμα τις «Τεχνικές Αντιμετώπισης Κρίσεων – Διαχείριση άγχους».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους οι οποίοι και θα λάβουν πιστοποιημένη βεβαίωση που μοριοδοτείται.

Το σεμινάριο το μαθαίνουμε εκ των υστέρων. Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας δηλώνει ότι το έστειλε στα ΜΜΕ και στα Πρωτοβάθμια Σωματεία, το Ινστιτούτο της ότι το έστειλαν στα σωματεία να το κοινοποιήσουν στα μέλη τους. Οι συνάδελφοι που το έμαθαν δηλώνουν ότι μπαίνουν στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου και ενημερώνονται άμεσα ή ότι λαμβάνουν mail από το Πολύκεντρο γιατί έχουν παρακολουθήσει ξανά σεμινάριο. Οι ίδιοι διατείνονται ότι δεν μοριοδοτούνται ως εκπαιδευτικοί.

Και ας δεχτούμε ότι όλα είναι έτσι. Ας δεχτούμε ότι την εποχή που με ένα mail ενημερώνεις αυτόματα όλα τα σχολεία, δεν μπορεί να το κάνει αυτό η και νηπιαγωγός, συνάδελφος, πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας. Δεν μπορεί να το κάνει ούτε ο Σύλλογος Δασκάλων Νηπιαγωγών που ως Πρωτοβάθμιο Σωματείο ενημερώθηκε;

Και αν δεν μπορεί να ενημερώσει κανέναν τότε πώς μπορεί να θεωρείται προσήκουσα συναδελφική συμπεριφορά να το παρακολουθούν ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου;

Τελευταίο Θρανίο

1 σχόλιο:

  1. Δημήτρης Κλωτσοτύρας12 Ιουνίου 2012 στις 11:44 μ.μ.

    Όσα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου συμμετείχαν στο σεμινάριο θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί δε μας ενημέρωσαν.
    Αν δε το κάνουν θα πρέπει να καταγγελθούν με ένταση. Μια ανακοίνωση δε φτάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.