Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 29 Φεβρ. 2012


Μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σύμφωνα και με την εισήγηση της Ομοσπονδίας, ορίστηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 στις 18.30 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας. 

Στη συνέλευση θα γίνει συζήτηση πάνω στην απόφαση-εισήγηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για την παραπέρα πορεία του κλάδου και θα συντεθεί η πρότασή μας (σε περίπτωση απαρτίας) για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Οποιαδήποτε πρόταση προκύψει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα μεταφερθεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου, στην Ολομέλεια των Προέδρων που θα γίνει στις 9 Μαρτίου 2012.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Οι καιροί δεν επιτρέπουν αποχή από αυτές τις διαδικασίες. Όλοι οφείλουμε να βρεθούμε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας. Όχι άλλη μια Συνέλευση χωρίς απαρτία και με τον Πρόεδρο να συμμετέχει στην Ολομέλεια χωρίς την εκφρασμένη άποψη των συναδέλφων.

Από το Τελευταίο Θρανίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.