Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Για τη Γενική Συνέλευση


ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, 

Άλλη μια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Χαλκίδας στις 8/10/18 δεν πραγματοποιήθηκε αφού οι παρευρισκόμενες/οι έφταναν με το ζόρι τα 25 άτομα. 

Εμείς ζητήσαμε την επανάληψη της πρόσκλησης σε Γ.Σ. γιατί πιστεύουμε ότι σοβαρά θέματα όπως η λειτουργία των σχολείων και ο ρόλος του Συλλόγου Διδασκόντων, της Δημοτικής Αρχής και της Διεύθυνσης, η αξιολόγηση, οι Νέες Δομές, η Ειδική Αγωγή, ο μεγάλος αριθμός των κενών ιδιαίτερα σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών, τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων…. οι αναγκαίες προσλήψεις και τόσα άλλα πρέπει να μας κινητοποιούν σε λήψη συλλογικών αποφάσεων. 

Το Τελευταίο Θρανίο ανεξάρτητο και μακριά από κάθε κομματική ποδηγέτηση μπορεί και οραματίζεται μια δημοκρατική δημόσια εκπαίδευση. Μια εκπαίδευση χωρίς πρωτοκλασάτους συνδικαλιστές αλλά με ενεργούς- μάχιμους εκπαιδευτικούς. 



ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.