Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΜΑΝΑΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ.

Την επόμενη Τετάρτη έχουμε εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων. Για όσους δε γνωρίζουν οι αντιπρόσωποι είναι εκείνοι που τους έχει οριστεί κυρίως να εκλέξουν με τη σειρά τους τα 11 μέλη που θα απαρτίζουν το Δ.Σ. της ΔΟΕ, που είναι το καθοριστικότερο όργανο του κλάδου.
       Η εν λευκώ εξουσιοδότηση είναι μία λογική που δεν ταιριάζει σε μένα καθώς θεωρώ πως κάθε υποψήφιος αντιπρόσωπος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι πρόκειται να πράξει (δηλ. να πει ποιο ψηφοδέλτιο θα ψηφίσει).
      Επειδή  επίσης νομίζω πως η διευθέτηση των συντεχνιακών μας ζητημάτων μπορεί να συμβεί μόνο δια της παράλληλης ικανοποίησης των ευρύτερων λαϊκών συμφερόντων, κρίνω πως ο χαρακτήρας της ψήφου (όπως και κάθε άλλης) θα πρέπει να είναι πολιτικός.
        Στην περίπτωση λοιπόν της εκλογής μου, θα επιλέξω το ψηφοδέλτιο που με βεβαιότητα θα στηρίξει ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Σε διαφορετική δε περίπτωση εκείνο των Συσπειρώσεων, χωρίς βέβαια το δεύτερο να αποκλείει το πρώτο.
                                                                                     
                                         Αμανάτιος Αντωνιάδης, μέλος του Τ.Θ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.