Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Γιατί να ψηφίσω Τελευταίο Θρανίο;

Και θα αναρωτηθεί κάποιος μπροστά στην κάλπη των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη αιρετών στο συμβούλιο του ΠΥΣΠΕ, γιατί να ψηφίσω Τελευταίο Θρανίο;

Ψηφίζω Τελευταίο Θρανίο για να υπερασπιστώ τη διαφάνεια, βοηθώντας:

·              Να αναχαιτιστεί η μόνιμη συνεργασία της εκάστοτε διοίκησης με  συγκεκριμένες παρατάξεις που διαφεντεύουν τα διοικητικά θέματα.
·           Να προγραμματίζεται έγκαιρα η  στελέχωση  όλων των τάξεων και των  τμημάτων ένταξης και υποδοχής (όπου έχουν ιδρυθεί) όλων των σχολείων για να μην έχουμε το φαινόμενο "κάποια" σχολεία να λειτουργούν ρολόι από την πρώτη μέρα και άλλα να υπολειτουργούν.
·       Να προγραμματίζονται έγκαιρα και να ανακοινώνονται οι ομάδες σχολείων, πριν από την κατάθεση αιτήσεων για απόσπαση, των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.
·       Οι αναπληρωτές/τριες συνάδελφοι/φισσες να δικαιούνται βελτίωση θέσης μετά από αίτηση τους και αφού έχουν επισυνάψει τα σχετικά δικαιολογητικά  - υγείας,  εντοπιότητας κ.ά. - για την αμέσως επόμενη φάση πρόσληψης της ειδικότητας τους.
·      Στη διεκδίκηση της ελεύθερης  παρακολούθησης των συνεδριάσεων του ΠΥΣΠΕ από τους άμεσα ενδιαφερόμενους συναδέλφους, ώστε να μην λειτουργεί σαν κονκλάβιο.

Συνεχίζουμε να απαιτούμε  το ΠΥΣΠΕ να στέκεται  στο ύψος των περιστάσεων και να μην παραχωρεί την υποχρέωση της η Διεύθυνση για  δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των συνεδριάσεων σε προσωπικές ιστοσελίδες, πριν αυτά αναρτηθούν πρώτα στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.
Διεκδικούμε η εκάστοτε διοίκηση να λειτουργεί με διαφάνεια, ισοτιμία, σεβασμό και ευαισθησία προς όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσες.


 Αντιδρώ,  Συμμετέχω,  Ψηφίζω Τελευταίο Θρανίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.