Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Τι 'χες Γιάννη; Τι' χα πάντα...


Τι ΄χες Γιάννη; Τι ΄χα πάντα...

Καλορίζικο το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας. 

Μπορεί να μην καταφέραμε ούτε αυτή τη φορά να κάνουμε γενική συνέλευση λόγω... μειωμένης!!! συμμετοχής αλλά αυτό δεν ενόχλησε την παράταξη του Νέου ΠΑΣΟΚ (ΔΗΣΥ) να συμπλεύσει με τη Νέα Δημοκρατία (ΔΑΚΕ) και με ούριο άνεμο στα πανιά τους να χτυπήσουν τέσσερις έδρες από τις επτά του ΔΣ.

Απ΄τη χαρά τους δεν πρόλαβαν να δουν ότι τα ευχαριστήρια τα έστελναν από το email του Συλλόγου. Βρε όποιος έχει το πεπόνι έχει και το μαχαίρι!



Το Τελευταίο Θρανίο σας ευχαριστεί που το ψηφίσατε και σας υπόσχεται ότι παραμένοντας έξω από πρακτικές και λογικές κομματικής υπακοής θα συνεχίσει να προσπαθεί για καλύτερες μέρες στην εκπαίδευση. Θα συνεχίσει να σας καλεί σε συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις και για κατάθεση απόψεων και προτάσεων. 

Ας προσπαθήσουμε  να ενισχύσουμε τη συνεργασία και την κοινωνική αλληλεγγύη και ας ξαναγίνουμε δραστήριοι είτε από απελπισία, είτε από πείσμα, είτε επειδή νιώθουμε πως αυτό είναι το μόνο γόητρο για έναν θνητό.

Καλές γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.