Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Απαράδεκτη και διασπαστική η απεργιακή πρόταση των μελών της ΔΗ.ΣΥ. στο Δ.Σ. της ΔΟΕ!


Ανακοίνωση της  Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων Π.Ε. από μετάταξη


Πρωτόγνωρο γεγονός για τα συνδικαλιστικά δεδομένα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  (ΔΟΕ) ή άλλης ομοσπονδίας στη χώρα, αποτελεί η πρόταση που κατατέθηκε από μέλη της ΔΗ.ΣΥ. στο  Δ.Σ.  της Δ.Ο.Ε. για προκήρυξη  διασπαστικής 24ωρης απεργίας την 27η Μαρτίου 2015 για κάποια μέλη της ΔΟΕ, ενάντια σε άλλα μέλη της ΔΟΕ (3.700 εκπαιδευτικών ειδικοτήτων Π.Ε. από μετάταξη).
Υπενθυμίζουμε ότι οι 3.700 εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων Π.Ε. από μετάταξη είναι από διετίας μέλη της ΔΟΕ, συμμετέχουν στις εκλογές των Συλλόγων, συμμετείχαν στις εκλογές της 5ης/11/2014 για την ανάδειξη  Αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ), θα συμμετέχουν στις εκλογές για το επικείμενο Συνέδριο της ΔΟΕ.
Το Δ.Σ. της ΔΟΕ οφείλει θεσμικά, καταστατικά και ηθικά να εκπροσωπεί το σύνολο των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Κάποιοι φαίνεται είτε να το αγνοούν είτε να μην το αντέχουν !!
Σε μια περίοδο που η αλληλεγγύη και η ενότητα των εκπαιδευτικών είναι απαραίτητη όσο ποτέ, κάποιοι επιλέγουν τον ολισθηρό δρόμο της διαίρεσης, της διχόνοιας, της διάσπασης του κλάδου.
Αν η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΔΟΕ αποδεχτεί μια τέτοια διχαστική πρόταση (της ΔΗ.ΣΥ.) προκαλώντας διάσπαση στο κλάδο, θα φέρει ακέραια την ευθύνη των συνεπειών της εισαγωγής πρωτόγνωρων “συνδικαλιστικών” ηθών και πρακτικών στη Δημόσια Εκπαίδευση.  
Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων Π.Ε. από μετάταξη
Μιχάλης Παπαδόπουλος
Αναστασία Τερζή
Χρήστος Τσιάτσιος

Αναδημοσίευση από την Αλφαβήτα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.