Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε όλοι, ο συνάδελφος και μέλος του συλλόγου μας Χουσιάδας Γιώργος, έφυγε από τη ζωή, εντελώς αναπάντεχα και αιφνίδια, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους και τους φίλους του. Η αιφνίδια απώλεια εκτός από το ψυχοσυναισθηματικό βάρος, δημιούργησε και μεγάλα πρακτικά προβλήματα στη σύζυγό του και μέλος του συλλόγου μας. Όπως γνωρίζετε όλοι, η διαδικασία έκδοσης της σύνταξης και των όποιων οικονομικών απολαβών από τον θανόντα είναι χρονοβόρα. Η σύζυγός του καλείται να στηρίξει οικονομικά ένα παιδί που σπουδάζει, ένα παιδί που δίνει πανελλήνιες και ένα μεγάλο στεγαστικό δάνειο, εκτός από τις τρέχουσες καθημερινές ανάγκες.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να σταθούν αρωγοί στην οικογένεια του εκλιπόντα συναδέλφου μας. Το «μικρό» οι πολλοί μπορούν να το κάνουν «μεγάλο».

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι Δ/ντές των σχολείων να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιαννούχο Λάμπρο (τηλ. 6972725490).

Ο Πρόεδρος                               Η Γραμματέας
Λάμπρος Γιαννούχος                  Έφη Βαρβάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.