Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Το καρναβάλι έφτασε.


Το Τελευταίο Θρανίο παρακολουθεί με προσοχή την ξαφνική επίθεση του ΔΗΣΥ κατά του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης ΠΕ Εύβοιας. Και με κάμποση έκπληξη, είναι αλήθεια, αφού οι καταγγέλλοντες είναι αυτοί που επί χρόνια καθόριζαν τα της διοίκησης της εκπαίδευσης στον νομό, ήταν αυτοί που συνδιοικούσαν και αδιαφορούσαν για όσα προβλήματα είχε αναδείξει το Τελευταίο Θρανίο.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν ξύπνησε και έβγαλε μια πομπώδη ανακοίνωση-καταγγελία-ενημέρωση για τη διεύθυνση και την πρώην «συντρόφισσα» του, κάνοντας αναφορά για τις προκαταρκτικές και τις ένορκες διοικητικές εξετάσεις που διενεργούνται …. όλα αυτά τα χρόνια, θα προσθέσουμε εμείς.

Και επιτέλους ως πλειοψηφούσα δύναμη φέρνει το θέμα και στο Δ.Σ. Και εννοείται, αφού αλλάζουμε και συνδιαμορφώνουμε το κείμενο, ψηφίζουμε θετικά, όταν χρόνια τώρα μέσα στο Δ.Σ. αλλά και στις ολιγομελείς, δυστυχώς, γενικές συνελεύσεις ζητούσαμε επιμόνως να καταγγελθεί και να σταματήσει η βιομηχανία προκαταρκτικών. Και όχι μόνο η ΔΗΣΥ αλλά και οι άλλες παρατάξεις, έδειχναν να αδιαφορούν. Υποτιμητικά μας απαντούσαν τότε ότι «εσείς, το Τ.Θ. δηλαδή, δεν ξέρετε από διοίκηση». Εννοείται ότι το Τ. Θ. δεν ξέρει από τέτοιου είδους διοίκηση και ούτε θέλει να μάθει.

Προφανώς η καταγγελία εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή μικροπαραταξιακά τους θέματα. Όμως χρόνια τώρα οι προκαταρκτικές και οι εδε ταλανίζουν συναδέλφους και σχολεία, αδιαφορώντας πλήρως γι’ αυτούς και την ηρεμία στους εργασιακούς τους χώρους!

Τι υποκρισία! Τώρα τα έμαθαν όλα! Όμως απομακρυνθήκαμε αρκετά από τα Φώτα, συνεπώς δεν θα πρόκειται για επιφοίτηση. Μάλλον έφτασαν οι Απόκριες και κάποιοι προβάρουν μάσκες. 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.