Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Εθελοντές από το Θέατρο Χαλκίδας.
To bioMechanicalfestival είναι η διοργάνωση του Θεάτρου Χαλκίδας, στην οποία ο χώρος του ανενεργού λατομείου στο Μικρό Βαθύ Αυλίδας, γεμίζει με ενέργεια μέσα από την παρουσίαση ομάδων, συλλόγων και νέων καλλιτεχνών απ’ όλο τον κόσμο, γύρω από την θεματική «Αρχαίοι Μύθοι στην Μετα Βιομηχανική Εποχή».

Η ανάδειξη του τοπόσημου της Αυλίδειας Αρτέμιδας σε Πολιτιστικό Χώρο διεθνούς εμβέλειας, η συμβολή μας στην δημιουργία νέων, αυθεντικών καλλιτεχνικών και πολιτιστικών τάσεων και η δημιουργία διαύλων επικοινωνίας με το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον αποτελούν τα συστατικά στοιχεία της προσπάθειας μας.

Σε προσκαλούμε να ενώσεις τις δυνάμεις σου με αυτές των μελών του Θεάτρου Χαλκίδας, ως Εθελοντής του bioMechanicalfestival, συμμετέχοντας στην προσπάθεια μας για την ανάδειξη του πολιτιστικού χώρου της Αυλιδείας Αρτέμιδος και την προώθηση του πολιτισμού και των τεχνών.

Γραμμή Εθελοντών:   +30 6987 447 369

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.