Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Καλοκαιρινή εκστρατεία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Χαλκίδας.



Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας και αυτό το καλοκαίρι, υπόσχεται στους μικρούς της αναγνώστες τρελές περιπέτειες «από σημείο σε σημείο»…

Από τις 16 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, μέσα από 30 δημιουργικά εργαστήρια ψάχνουμε, ανακαλύπτουμε, ζωγραφίζουμε, φωτογραφίζουμε και φανταζόμαστε τις περιπέτειές μας γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα!

Η συμμετοχή σας είναι με προεγγραφή στον 1ο όροφο της βιβλιοθήκης, ημέρες και ώρες λειτουργίας της. Παρακαλείσθε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στις δράσεις που σας ενδιαφέρουν (ανάλογα με την ηλικία του παιδιού), καθώς ο αριθμός των παιδιών σε κάθε δράση θα είναι περιορισμένος. Για την δήλωση και συμμετοχή σας απαιτείται από τον γονέα συμπλήρωση εντύπου συναίνεσης φωτογράφησης των παιδιών.


Οι προεγγραφές για τις δράσεις του Ιουνίου αρχίζουν την Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Για τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση από τη ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ Χαλκίδας.

Ιστοσελίδα διοργάνωσης: network.nlg.gr
Hashtag: #KE2017gr
Επικοινωνία:
Υπεύθυνη Κ.Ε2017 Παναγιώτου Μαρία
Τηλέφωνο 22210 22031
mail: vivlchal@sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.