Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Στάση εργασίας


Θέμα: Κήρυξης διευκολυντικής 4ωρης στάσης εργασίας για συμμετοχή εκπαιδευτικών σε συλλαλητήριο της ΕΣΑμεΑ - ΠΟΣΓΚΑμεΑ στις 2 Δεκεμβρίου 2016.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας συμμετέχει στην τετράωρη (4ωρη) στάση εργασίας για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 για τις διδακτικές ώρες από 09:00 π.μ. έως 12:25 μ.μ. που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ, προκειμένου να διευκολυνθούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι στο Πανελλαδικό Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο της ΕΣΑμεΑ – ΠΟΣΓΚΑμεΑ στην Ομόνοια (10:00 π.μ.), για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. 

Επιπλέον προσθέτουμε επιπλέον διευκολυντική στάση εργασίας την πρώτη ώρα και την τελευταία, για την κάλυψη όσων συναδέλφων τη χρειάζονται .

Το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.