Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

"O άρχοντας των χωματερών - η εξολόθρευση"


Έρχεται ο άρχοντας των χωματερών στο Θέατρο Παπαδημητρίου

Το φετινό έργο του Θεάτρου Χαλκίδας για τα παιδιά έχει κεντρικό του θέμα την ανακύκλωση, όπου με διασκεδαστικό, αλλά σαφή τρόπο παρουσιάζεται η καταστροφική εικόνα του τεράστιου όγκου των χωματερών και η επιτακτική ανάγκη για ανακύκλωση που ξεκινάει από τον καθένα μας ξεχωριστά. 

Πρόκειται για ένα έργο της Ρέας Καρλή, με το οποίο το Θέατρο Χαλκίδας φιλοδοξεί να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στη διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης στις πολύ νεαρές ηλικίες, μέσα από την παράστασή του.

Ο τίτλος του έργου είναι "Ο άρχοντας των χωματερών - η εξολόθρευση" και θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Μαρτίου στο Θέατρο Παπαδημητρίου, στη Χαλκίδα. Θα δοθούν δύο παραστάσεις, με ώρες έναρξης στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα. 

Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 9:15 και στις 10:30 το πρωί, καθώς και την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.