Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

"ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ"


Οι τιμητές της διαδικασίας της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου, τα στελέχη της εκπαίδευσης που, με πύρινες εγκυκλίους, τρομοκρατούσαν συναδέλφους και Διευθυντές σχολείων, όλοι αυτοί που επιχειρηματολογούσαν υπέρ της αξιολόγησης των απολύσεων για να μην "εξομοιώνονται" οι "άριστοι" με τους "ανεπαρκείς", αποδείχθηκαν τελικά οι ίδιοι ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.
Με την υπ. αριθμ. Φ.354.11/18/13595/Ε3/26-01-2015 απόφασή του, ο Υπουργός Παιδείας κ. Λοβέρδος (κατά παράβαση της νομοθεσίας, αφού ο ελληνικός λαός τον είχε απαλλάξει από τα καθήκοντά του με το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015) αντάμειψε τους υπερασπιστές της έωλης αξιολόγησης με χρηματική αποζημίωση και αμοιβή υπερωριακής απασχόλησης.
Αποδεικνύεται, έτσι, ότι ο "καυγάς" δε γινόταν για την "αναβάθμιση" της εκπαίδευσης αλλά για το χρήμα, που αφειδώς μοίρασε ο κ. Υπουργός στα "στελέχη" της εκπαίδευσης, τη στιγμή που οι συνάδελφοι με δυσκολία καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στα μηνιαία έξοδα της οικογένειάς τους.
ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ! Η κυβερνητική πολιτική της αξιολόγησης των απολύσεων παρήλθε ανεπιστρεπτί.
Με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του κλάδου, η εκπαίδευση ξαναστήνεται σε παιδαγωγικές βάσεις.
Αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων όλους αυτούς, που ξέχασαν ότι είναι δάσκαλοι και μετατράπηκαν σε τιμητές της κυβερνητικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΝΔ.- ΠΑΣΟΚ.

                                                                                                         ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.