Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Συγκρότητη Δ.Σ. Συλλόγου: 2η Πράξη

    Την Τετάρτη   30/11/2011 συνεχίστηκε η διαδικασία συγκρότησης προεδρείου ξεκινώντας από τη θέση του αντιπροέδρου
    Η ΠΑΣΚ πρότεινε τον Λούκα Παναγιώτη.
    Εμείς δεν προτείναμε κανέναν
    Η ΔΑΚΕ πρότεινε το Λούκα Παναγιώτη, με την προϋπόθεση ότι θα εκλεγεί με 7 ψήφους (όλων των μελών του ΔΣ) και όχι με 5 ή με 3 ψήφους
    Φυσικά εμείς εμείναμε στην άποψη μας ότι δεν θα στηρίξουμε με τη ψήφο μας κανένα από τα μέλη των 2 παρατάξεων που εκπροσωπούνε τα 2 μεγάλα κόμματα τα οποία μας οδηγούν καθημερινά στην εξαθλίωση. Με αυτή μας τη δήλωση και την αντίστασή μας στην απαίτηση της ΔΑΚΕ, δημιουργήθηκε
μια αναστάτωση στους κόλπους της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ και προσπάθησαν να μας κάνουν να αισθανθούμε υπεύθυνοι που θα  οδηγούνταν η κατάσταση άλλη μια φορά σε αδιέξοδο. Υπεύθυνοι , είναι αυτοί γιατί μας εκβιάσανε και δεν ντράπηκαν να παίζουν το θέατρο του παραλόγου.
 «Ευτυχώς» τη λύση στο αδιέξοδο την έδωσε η ίδια η ΔΑΚΕ. Μας εξηγήθηκε ότι, επειδή ο Μπλέτσας Χρήστος έχει κατηγορηθεί από συναδέλφους της ΔΑΚΕ ότι έχει την ίδια γραμμή πλεύσης και συνεννόησης με τον Άρη Αυξωνίδη και ότι εξαιτίας του πρώτου η ΔΑΚΕ είχε τόσο μεγάλη πτώση στις εκλογές, ζητούσε να αναφέρουμε ότι το Τ.Θ. δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τα πρόσωπα που έθεταν υποψηφιότητα για τις θέσεις του προεδρείου. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα με τη προσωπικότητα κανενός εκλεγμένου συναδέλφου. Αυτό που εξοργίζει εμάς αλλά και πολλούς άλλους συναδέλφους είναι η πολιτική που αντιπροσωπεύουν και ασκούν οι ίδιοι και φυσικά δεν στηρίζουμε με τη ψήφο μας τέτοιου είδους πολιτικές.
    Έτσι αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Λούκας Παναγιώτης με 5 ψήφους( 3 ΠΑΣΚ  2 ΔΑΚΕ) από τον πρώτο γύρο.
    Έπειτα ξεκίνησε η διαδικασία για την εκλογή γραμματέα
    Η ΠΑΣΚ πρότεινε την Κορωναίου Βέτα
    Εμείς δεν προτείναμε κανένα
    Η ΔΑΚΕ επίσης δεν πρότεινε κανένα .
    Γραμματέας εκλέχτηκε η Κορωναίου Βέτα με 5 ψήφους( 3 ΠΑΣΚ  2 ΔΑΚΕ) από τον πρώτο γύρο.
    Η διαδικασία τελείωσε με τη θέση του ταμία
    Η ΠΑΣΚ δεν πρότεινε κανένα
    Το Τ.Θ. δεν πρότεινε κανένα
    Η ΔΑΚΕ πρότεινε τον Μπλέτσα Χρήστο.
Ταμίας εκλέχτηκε ο Μπλέτσας Χρήστος 5 ψήφους( 3 ΠΑΣΚ  2 ΔΑΚΕ) από τον πρώτο γύρο.
Οι 2 εκπρόσωποί μας Καλαθέρη Μαγδαληνή και Γοδέβενου Ελένη είναι μέλη.
Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ είχαν προμοιράσει τις θέσεις του Προεδρείου. Αυτό όμως για το οποίο αναρωτιόμαστε είναι πως ο πρόεδρος Άρης Αυξωνίδης «αποδέχεται» να είναι πρόεδρος των 3 ψήφων(σχετική πλειοψηφία) και όλοι οι υπόλοιποι των 5 ψήφων.
Συνάδελφοι, αυτοί επιθυμούν να παίξουν το θέατρο του παραλόγου. Εμείς δεν θα είμαστε οι θεατές τους. Μπορεί ο καθένας να βοηθήσει σε αυτό, με την ενεργή παρουσία και δράση του. Μπορεί ο κάθε συνάδελφος να παρακολουθεί τα Διοικητικά Συμβούλια του συλλόγου κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα αλλά και καθημερινά να επισκέπτεται τα γραφεία του (Βαρατάση 24) για συζητήσεις αλλά και για δράσεις.

Από το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ
Τα μέλη  στο Δ.Σ. του Συλλόγου
Γοδέβενου Ελένη
Καλαθέρη Μαγδαληνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.