Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτοί οι «ΑΡΙΣΤΟΙ» δεν έχουν τον Θεό τους!

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ 



Αυτοί οι «ΑΡΙΣΤΟΙ» δεν έχουν τον Θεό τους! 

Στις 8/9 με εγκύκλιό του (117396/Ε3/8-9-2020 (ΑΔΑ: 6ΥΗΚ46ΜΤΛΗ-Π64) το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων όρισε τις ευπαθείς ομάδες των εκπαιδευτικών και όπως και τον Ιούνιο οι άνθρωποι πήραν την άδεια τους. Και ξαφνικά στις 20/9 με εγκύκλιο (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16316/20-9-2020, ΑΔΑ : ΩΩΔΩ46ΜΤΛ6-2ΞΧ), του Υπουργείου Εσωτερικών, αυτή τη φορά, ήρθαν τα πάνω κάτω. 

Από ευπαθείς ομάδες έγιναν ομάδες κρούσης!! Και καλούνται να επιστρέψουν στα σχολεία τους με «προσοχή»!! 

Σε σχολεία με τάξεις των 25, 27, 30 και 35 παιδιών που λειτουργούν σαν ωρολογιακές βόμβες, χωρίς καμία πρόβλεψη για την τήρηση των μέτρων της κοινωνικής απόστασης, με εξουθενωμένους/ες εκπαιδευτικούς που καλύπτουν τα κενά της επικίνδυνης εκπαιδευτικής πολιτικής της κυβέρνησης και παράλληλα αντικαθιστούν τους/τις ανύπαρκτους/ες σχολικούς ψυχολόγους, γιατρούς, νοσοκόμους, κοινωνικούς λειτουργούς, στέκονται σαν κυματοθραύστες της αγανάκτησης παιδιών και γονέων , με σχολικές καθαρίστριες φαντάσματα ή στην καλύτερη περίπτωση μία καθαρίστρια για 150 -180 παιδιά και βάλε! 

Καλά, όλο το καλοκαίρι τι έκαναν και δεν πρόλαβαν να οργανώσουν την εκπαίδευση με σεβασμό στη ζωή και την υγεία παιδιών και εκπαιδευτικών; Μόνο για μας τους πολίτες είναι η ατομική ευθύνη; Η πολιτική ευθύνη των κυβερνώντων πού βρίσκεται; 

Κι όμως δούλευαν σκληρά!! Αξιολόγηση, υποχρεωτική εξ αποστάσεως σύγχρονη, live streaming, τρίμηνες συμβάσεις αναπληρωτών, κόψιμο αδειών, λειτουργία σχολείων «κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας», μάσκες, παγουρίνα, νισάφι πια!! Τι άλλο θέλουμε; Αχάριστοι είμαστε! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.