Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης.



Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, διοργανώνει παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, με το έργο TOC TOC του Laurent Baffie ,σε σκηνοθεσία: Κώστα Σπυρόπουλου. 

Η θρυλική παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο ΗΒΗ για πρώτη φορά το 2013, επιστρέφει ανανεωμένη με καινούργιο θίασο και νέα, σημερινή ματιά! 

Το TOC TOC παίχτηκε από το 2013 εώς και το 2016 στο θέατρο ΗΒΗ και καθήλωσε 300.000 θεατές. 

Στατιστικά ο κάθε θεατής σε αυτά τα χρόνια, παρακολούθησε την παράσταση το λιγότερο 4 φορές, γέλασε 85 φορές και συγκινήθηκε με όλη του την ψυχή! 

Ο καινούργιος θίασος αναλαμβάνει την ευθύνη να πετύχει νέα ρεκόρ! 

Πρωταγωνιστούν :

Κώστας Σπυρόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Μένη Κωσταντινίδου, Στέλλα Κωστοπούλου, Πένυ Αγοραστού ο Ζανό Ντάνιας και η Σόφη Ζανίνου 

TOC TOC Μία παράσταση... ψυχοθεραπεία!!! 

Αναχώρηση από τον Βούρκο 18.30. Άφιξη στου Ψυρρή στις 19.30, ελεύθερος χρόνος για βόλτα ή καφέ ως τις 21.15, ώρα έναρξης της παράστασης! 

Τιμή εισιτηρίου 20€. 

Κρατήσεις Έφη Βαρβάρου 6981005877

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.