Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Το πρόγραμμα του bio-Mechanical festival από τις 22- 31 Ιουλίου.


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του bio-Mechanical festival από τις 22 έως και τις 31 Ιουλίου.

Το Σάββατο 22, Κυριακή 23, Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30 στο Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος θα επαναληφθούν οι παραστάσεις του θεάτρου Χαλκίδας με την τραγωδία του Ευριπίδη Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ σε μετάφραση Γιώργου Ιωάννου και σκηνοθεσία-απόδοση χορικών Γιάννη Κατσάνου, Συμμετέχει το συγκρότημα the knives. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα καθ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου.

Είσοδος με εισιτήριο.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, ώρα 21.00, στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, το Θέατρο Χαλκίδας και το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη σας προσκαλούν στην προβολή της ταινίας του Μιχάλη Κακκογιάννη ΗΛΕΚΤΡΑ. Την ταινία προλογίζουν μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Ερέτριας. Είσοδος ελεύθερη.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30, στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Το αλωνάκι” σας προσκαλεί στη χορευτική βραδιά ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. Μια ανασύνθεση της αδιάσπαστης ιστορίας του ελληνικού χορού στο χρόνο.

Είσοδος ελεύθερη.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30, στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, συνεχίζονται οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια της δράσης ΛΕΞΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΕΣ - άνθρωπος και μηχανή στην ελληνική και ξένη λογοτεχνία» μέλη του Συνδέσμου Φιλολόγων Εύβοιας, συνδιαλέγονται με τον βιομηχανικό χώρο σε μια περιδιάβαση στο παρελθόν, παρόν και μέλλον, με όχημα τη μηχανή σε σχέση με τον άνθρωπο και τη ζωή του, όπως
αναφαίνονται στη λογοτεχνία των δυο τελευταίων αιώνων.

Είσοδος ελεύθερη

Τελευταίες παραστάσεις του Θεάτρου Χαλκίδας με την τραγωδία του Ευριπίδη Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ την Παρασκευή 28, Σάββατο 29, Κυριακή 30, και Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30 στο Πολιτιστικό  χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος. Μετάφραση Γιώργος Ιωάννου, σκηνοθεσία-απόδοση χορικών Γιάννη Κατσάνου, Συμμετέχει το συγκρότημα the knives.

Είσοδος με εισιτήριο.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, ώρα 10-12 π.μ στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος θα πραγματοποιηθεί ΞΕΝΑΓΗΣΗ στον αρχαιολογικό χώρο και στα βιομηχανικά κτήρια του ανενεργού λατομικού χώρου.

Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, ώρα 10-12 π.μ στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος το Θέατρο Χαλκίδας οργανώνει θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 6- 10 ετών με θέμα ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΙΔΑΣ: ΜΥΘΟΣ/ ΦΥΣΗ/ ΜΗΧΑΝΗ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.Κρατήσεις στο τηλέφωνο +30 6936 001 129

Συνεχίζεται στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος η έκθεση φωτογραφίας ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΕΧΤ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ της Μαίρη Μουρσελλά καθώς και η προβολή video-art με το ΕΥΒΟΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ που ετοίμασε η Εύη Σαραντέα και ο Λεωνίδας Πολυμενάκος. Οι παράλληλες δράσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του bio-Mechanical festival και είναι ανοικτές στο κοινό κάθε απόγευμα και βράδυ πριν και μετά τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. 

Είσοδος ελεύθερη

Υπενθυμίζουμε ότι τις ημέρες του Φεστιβάλ αναχωρεί λεωφορείο στις 19.30 από την στάση στην Εθνική Τράπεζα της οδού Βενιζέλου για τον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος και στις 23.00 από τον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος για τη Χαλκίδα.Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στο χώρο λειτουργεί χώρος στάθμευσης για αυτοκίνητα και ποδήλατα.

Τηλ. επικοινωνίας: +30 6972 162 440

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.