Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Αλλαγή των Αιρετών στο ΑΠΥΣΠΕ

Το Τελευταίο Θρανίο δημοσιεύει την επιστολή των αιρετών στο ΑΠΥΣΠΕ Χρήστου Κατσαρού και Τάσου Αρβανίτη οι οποίοι παραιτήθηκαν. Οι δύο συνάδελφοι είχαν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο των Εκπαιδευτικών εν δράσει, σχήματος στου οποίου την ίδρυση συμμετείχε και το ΤΘ. Οι αλλαγή των αιρετών ήταν μία από τις πάγιες θέσεις και του ΤΘ και των Εκπαιδευτικών εν δράσει. 
Στους νέους αιρετούς Ρουπάκα Ιωάννα και Παπαδόπουλο Θεόδωρο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Από το ΤΘ


Επιστολή των Κατσαρού Χρήστου και Αρβανίτη Τάσου

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Τηρώντας την δέσμευση που είχαμε αναλάβει αμέσως μετά την εκλογή μας, σας ενημερώνουμε πως παραιτηθήκαμε από τη θέση του αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς Ελλάδας. 
Όπως είχαμε αναφέρει κατά καιρούς πριν και μετά την εκλογή μας, είμαστε δάσκαλοι της τάξης και όχι επαγγελματίες συνδικαλιστές. Πιστοί στις αρχές μας, στις θέσεις μας και στις θέσεις της παράταξής μας, για εναλλαγή προσώπων στις θέσεις εξουσίας, παραδίδουμε τις θέσεις στη Ρουπάκα Ιωάννα και Παπαδόπουλο Θεόδωρο και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή θητεία.

Στο διάστημα που ήμασταν αιρετοί κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας, για να προασπίσουμε τα δικαιώματα των συναδέλφων. Καταγγείλαμε παραλείψεις ή αδικίες που έπεσαν στην αντίληψή μας, ενημερώναμε με τακτικά ενημερωτικά τους συναδέλφους για τις αποφάσεις που παίρνονταν στο συμβούλιο, περάσαμε με τις παρεμβάσεις μας θέσεις και προτάσεις και τέλος ως μέλη του Συμβουλίου Επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης λειτουργήσαμε με γνώμονα τη συνείδηση και τη συναδελφικότητα.

Το μέλλον στην εκπαίδευση διαφαίνεται δυσοίωνο και η κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί! Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να δρούμε όλοι ενωμένοι υπερασπίζοντας τον δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης χωρίς να υπηρετούμε κομματικά συμφέροντα.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Κατσαρός Χρήστος και Αρβανίτης Τάσος αποχωρήσαντες Αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς Ελλάδας με την παράταξη Εκπαιδευτικοί Εν Δράσει. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.