Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

"H Μυθολογία του τόπου μου" από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας

 


Η δράση "Η Μυθολογία του τόπου μου" πραγματοποιήθηκε από τον Νοέμβριο του 2019 έως το Φεβρουάριο του 2020 με την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού (Επιχορηγήσεις/Αιγίδες Πολιτιστικών Δράσεων και Προγραμμάτων για Παιδιά και Εφήβους έως 18 ετών). Θα πραγματοποιούσαμε έκθεση με τα έργα των παιδιών τον Απρίλιο του 2020. Δυστυχώς μας πρόλαβε ο κορωνοϊός. Ακολούθησαν άλλες δυο προσπάθειες το φθινόπωρο του 2020. Δυστυχώς και τότε ατυχήσαμε. Μη βλέποντας "φως" αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε για πρώτη φορά στα χρονικά του Εργαστηρίου μια διαδικτυακή έκθεση και όταν οι συνθήκες θα το επέτρεπαν θα στήναμε την έκθεση.
(Αν θέλετε μπορείτε να δείτε τη διαδικτυακή έκθεση στη σελίδα: https://chalket.art/ )

Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην έκθεση μας που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του bioMechanical festival, στη Δημοτική Πινακοθήκη Χαλκίδας "Δημήτρης Μυταράς", από τις 6/7 έως τις 15/7/2022.
Ώρες επίσκεψης: καθημερινά και το Σαββατοκύριακο από τις 19.30 έως τις 21.30.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 06/07/2022 ΣΤΙΣ 19:30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.