Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Για το κλείσιμο των σχολείων από Δημάρχους.

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για άλλη μια φορά, ο εκπαιδευτικός κόσμος του νομού μας καλείται αιφνιδίως, να ειδοποιήσει γονείς και μαθητές, να οργανώσει προγράμματα και μαθήματα, λόγω των «καιρικών φαινομένων» που αναμένονται, αφού τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, με αποφάσεις Δημάρχων! Χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, αφού ολόκληρο χειμώνα με σχολεία ανοιχτά και παράθυρα ορθάνοιχτα, το σχολείο λειτουργούσε κανονικά!

Οι καιρικές συνθήκες της περιοχής μας, δεν κρίνονται τόσο ακραίες, όπως φαίνεται, ώστε να παρθεί τέτοια αιφνιδιαστική απόφαση. Είναι όμως ακραίες οι αποφάσεις που οδηγούν στην τηλεκπαίδευση και στην ταλαιπωρία των μαθητών και των οικογενειών τους, καθώς και στη δυσλειτουργία των σχολικών μονάδων. Έχουμε εναντιωθεί πολλές φορές στον τρόπο που χειρίζεται το υπουργείο την τηλεκπαίδευση κι έχουν βγει ανακοινώσεις για τις ενέργειες αυτές και από τον σύλλογό μας κι από τη ΔΟΕ.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας καλεί όλους τους συναδέλφους να ακολουθήσουν τις οδηγίες της ΔΟΕ καθώς παρατηρούμε, ότι ο εμπαιγμός κι η λήψη αποφάσεων χωρίς εμάς για εμάς, καλά κρατούν!

Είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο των σχολείων, κάθε λίγο και λιγάκι, και στην αναστάτωση που αυτό φέρνει στις σχολικές τάξεις! Η τηλεκπαίδευση δεν είναι «καραμέλα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.