Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ενημέρωση για τις αναρτήσεις των εκθέσεων εσωτερικής αξιολόγησης του σχ. έτους 2020-2021

        

                Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους διευθυντές/ντριες και προϊστάμενους/ες όλων των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της χώρας, αμέσως μετά το κλείσιμο της σχετικής πλατφόρμας του Ι.Ε.Π., να καταθέσουν στους συλλόγους διδασκόντων, αντίγραφα (από την πλατφόρμα) των εκθέσεων εσωτερικής αξιολόγησης που ανάρτησαν. Επειδή η διαφάνεια και η πλήρης ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας, ειδικά για  θέματα που αφορούν τους συλλόγους διδασκόντων, είναι αυτονόητη υποχρέωση, καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων, σε περιπτώσεις άρνησης, να καταθέσουν έγγραφο αίτημα το οποίο θα πρωτοκολληθεί στο βιβλίο του πρωτοκόλλου του σχολείου, με το οποίο θα ζητούν να τους δοθούν τα παραπάνω αντίγραφα.

              Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. τονίζει, για μια ακόμη φορά, ότι οι διευθυντές/ντριες και προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων, καμία αρμοδιότητα δεν έχουν για τον έλεγχο του περιεχομένου των κειμένων που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα του Ι.Ε.Π. παρά μόνο υποχρεούνται να διασφαλίσουν ότι ανεβαίνουν τα κείμενα που αποφασίζουν οι Σύλλογοι Διδασκόντων, του οποίου αποτελούν αναπόσπαστα μέλη, κι εκεί εξαντλείται η αποκλειστική τους αρμοδιότητα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.