Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΟΕ: Αναβολή συνεδριάσεων συλλόγων διδασκόντων για το θέμα της εσωτερικής αξιολόγησης

                Σε συνέχεια υλοποίησης της νικηφόρας απεργίας – αποχής της Δ.Ο.Ε. ενάντια στις διαδικασίες της εσωτερικής αξιολόγησης που προέβλεπε η Υ.Α. 6603/ΓΔ4/20-1-2021 απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» (ΦΕΚ Β 140/20-1-2021) και σε αναμονή (έπειτα από επίσημη ενημέρωση του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. προς το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.) νέας Υπουργικής Απόφασης, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους συλλόγους διδασκόντων να μην προχωρήσουν σε καμία συνεδρίαση για το θέμα αυτό.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αμέσως μετά την έκδοση της νέας Υπουργικής Απόφασης θα προχωρήσει στην έκδοση νέου κειμένου-απόφασης που θα απευθύνει προς τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.