Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Μέλη του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας διορισμένα από την Κυβέρνηση διεκδικούν μια θέση στο ΠΥΣΠΕ ως αιρετοί!!!!

 


Με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ που σύμφωνα με δημοσίευση της παράταξης σε τοπικά μέσα " ... ζητούμενο είναι η ανάδειξη προσώπων χωρίς λαϊκισμούς, μικροκομματικές σκοπιμότητες και κάθε είδους εξαρτήσεις..." κατεβαίνουν διορισμένα από την Κυβέρνηση τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του ΠΥΣΠΕ. 
Άνθρωποι, που επιλέχτηκαν από την Κυβέρνηση να εφαρμόσουν την κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική στο νομό μας, κατατάσσονται στους/στις συνδικαλιστές/στριες της ΔΑΚΕ για να αγωνιστούν για το δημόσιο σχολείο.
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, έτσι όπως πάει η Νέα Δημοκρατία θα δούμε και τον Μητσοτάκη υποψήφιο σε συνδικαλιστική παράταξη!
Να πώς εξοντώνεις τον συνδικαλισμό!!!! Από τα μέσα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.