Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Για τον ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που διανύουμε ως χώρα , αλλά κι ο καθένας μας ξεχωριστά , δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς , όσο και στους γονείς των μαθητών της πόλης μας. Η κατάσταση δείχνει επικίνδυνη και η παραμονή μας στο σπίτι, που θεωρείται επιβεβλημένη, ίσως κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα , κάτι που δυσκολεύει την καθημερινότητα αλλά και την δραστηριότητα των μικρών μας μαθητών. 

Όμως , δείτε το "μένουμε σπίτι " μια καλή ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας! Συχνά οι γονείς παραπονιούνται ότι δεν προλαβαίνουν να παίξουν με το παιδί τους, ότι η καθημερινότητα δεν αφήνει περιθώρια! Τώρα, είναι η ευκαιρία σας, να δυναμώσετε τη σχέση σας , να γίνετε δημιουργικοί και να δείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν στα παιδιά σας όσο μεγαλώνουν.. Είναι μια καλή ευκαιρία να τα εκπαιδεύσετε σε ζητήματα που τα δυσκολεύουν, να κάνετε επαναδιαπραγμάτευση των κανόνων στο σπίτι και του προγράμματος, να λερωθείτε και να τσαλακωθείτε! 

Σε κάθε άσχημο γεγονός, υπάρχει ένα παραθυράκι που μπαίνει φως. Και αυτό το παραθυράκι είναι ο χρόνος που σας δίνεται απλόχερα για να απολαύσετε στιγμές με τα μικρά σας! 

Ο Πρόεδρος                                           Η Γραμματέας 

Λάμπρος Γιαννούχος                              Έφη Βαρβάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.