Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

«Η πριγκίπισσα με τις μεγάλες βλεφαρίδες»


Οι εκδόσεις κόκκινη κλωστή δεμένη, το βιβλιοπωλείο Αλφάβητο και το Καλλιτεχνικό εργαστήρι Έκφρασης και Δημιουργίας Αστρολάβος με τη συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων προσκαλούν μικρούς και μεγάλους: 

στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Χαλκιδέας συγγραφέως Έλενας Γλωσσιώτη «Η πριγκίπισσα με τις μεγάλες βλεφαρίδες», το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 18ου δημοτικού σχολείου Χαλκίδας και ώρα 18:00. 

Είναι ένα παραμύθι για την αυτογνωσία, την καλοσύνη, την αγάπη και την προσφορά που θυμίζει τα παλιά παραμύθια της γιαγιάς μας. 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ 

Η Έλενα Γλωσσιώτη γεννήθηκε και ζει στη Χαλκίδα. Είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και έχει εκδόσει ακόμα τα βιβλία: «Ο Φύλλος» εκδόσεις Θίνες, «Ο βοσκός της θάλασσας και η Αφρομαλλούσα» εκδόσεις Παρρησία, «Τα παιδιά του κόσμου βάφουν το μαύρο» εκδόσεις Πατάκη. Έχει βραβευτεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, το Κύκλο Παιδικού Βιβλίου, από το Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού Νεανικού Βιβλίου και το βιβλίο της «Ο Φύλλος» βρέθηκε στη λίστα των White Raven της βιβλιοθήκης του Μονάχου με τα διακόσια καλύτερα παιδικά βιβλία του κόσμου για το 2015. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…
Ένας σπουδαίος μάγος επισκέφτηκε μια μέρα μια πριγκίπισσα, δύστροπη κι αχάριστη, που ζούσε σ’ ένα κάστρο. Εκείνη μεμιάς τού ζήτησε τις πιο μεγάλες βλεφαρίδες στον κόσμο. Και τότε έζησε κάτι που δεν μπορούσε πριν να φανταστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.