Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ενημέρωση ΠΥΣΠΕ (Πράξη 26η)



Το ΠΥΣΠΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας με την με αριθμό 26 (20-8-2018) πράξη του, έκρινε τις λειτουργικές υπεραριθμίες εκπαιδευτικών, δασκάλων και νηπιαγωγών στις σχολικές μονάδες και κάλεσε τους Διευθυντές/ντριες- Προϊσταμένους/μένες των σχετικών σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ70- Δασκάλων και ΠΕ60- Νηπιαγωγών στις οποίες κατέχουν οργανική θέση να υποβάλουν στο ΠΥΣΠΕ, «Υπεύθυνη Δήλωση Υπεραριθμίας (θετική ή αρνητική)», μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. 

Στη συγκεκριμένη απόφαση η αιρετός (εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο του Τελευταίου Θρανίου) Ευδοκία Ζέρβα υπέβαλε την ακόλουθη δήλωση:

Δήλωση της αιρετού Ζέρβας Ευδοκίας: Διαφωνώ ως προς τον υπολογισμό των υπεραριθμιών στα ολιγοθέσια σχολεία, αφού με τον πιο πάνω υπολογισμό, δεν καλύπτονται οι ανάγκες σε διδακτικό προσωπικό για τη λειτουργία των ολοήμερων τμημάτων.



Το Τελευταίο Θρανίο προχώρησε σε αυτή την τοποθέτηση γιατί στη συνεδρίαση  υπολογίστηκαν κενά και υπεραριθμίες χωρίς να ληφθεί υπόψη η εγκύκλιος για το 2018-19 όπου μνημονεύεται η 83939/Δ1/19-5-2017 Υ.Α. (ΦΕΚ 1800Β) για τη λειτουργία των ολιγοθέσιων. Αποτέλεσμα κατά τον υπολογισμό να μη λαμβάνεται υπόψη η λειτουργία ολοήμερων τμημάτων στα ολιγοθέσια και να βγαίνουν υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί!


Η σχετική απόφαση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.