Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέντευξη Τύπου Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας



Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε 1.368 προσλήψεις κλάδου ΠΕ70- Δασκάλων και 238 εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 28 έως και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.


Στην Εύβοια έρχονται 74 δάσκαλοι και 28 Νηπιαγωγοί, οι οποίοι θα τοποθετηθούν μετά από συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες του νομού μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους. Ο αριθμός τους είναι περίπου  ο μισός από αυτόν που απαιτείται για να καλυφθούν πλήρως τα κενά στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εύβοια.

Με αυτήν την αφορμή το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας καλεί σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου, Έλλοπος 20 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, με θέμα την ανάδειξη των προβλημάτων που υπάρχουν στα σχολεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.