Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Έκτακτη Γενική Συνέλευση


Συναδέλφισσες,   συνάδελφοι

Στην 83η Γ.Σ. του Κλάδου που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στην Αθήνα δεν κατέστη δυνατή η ψήφιση προγράμματος δράσης της Ομοσπονδίας για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά.
Στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αλλά και στις συσκέψεις με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφασίστηκε ο προγραμματισμός διαδικασιών βάσης και από τις δυο Ομοσπονδίες με στόχο τη λήψη αποφάσεων που θα οδηγήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με προοπτική νίκης.
Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας καλεί όλα τα μέλη του, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, στο Εργατικό κέντρο στις 6.30μ.μ.
Η συμμετοχή όλων σας είναι απαραίτητη προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το πρόγραμμα δράσης, οι οποίες θα κατατεθούν στην Ολομέλεια των Προέδρων των Συλλόγων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.
Η συλλογική δράση και η συμμετοχή είναι τα πιο ισχυρά όπλα, που έχουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πολιτική της προχειρότητας και της σκόπιμης υποβάθμισης του Δημόσιου σχολείου και της αξιοπρέπειας του εκπαιδευτικού.
Υπερασπιζόμαστε δυναμικά τη δημοκρατία και την ηθική στην εκπαίδευση και το δικαίωμα μας στην εργασία..!
Αγωνιζόμαστε για το σχολείο που δικαιούνται να έχουν όλα τα παιδιά..!
                                                                  Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.