Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Για την αποζημίωση των συμμετεχόντων στο συνέδριο της ΔΟΕ


Στο τελευταίο συνέδριο της ΔΟΕ το καλοκαίρι που μας πέρασε, συμμετείχε το μέλος του ΤΘ Μαριλένα Σιόλια, ως μέλος (από προηγούμενες εκλογές) της Aυτόνομης Παρέμβασης. Η αποζημίωση που δόθηκε φέτος για την συμμετοχή στο συνέδριο ήταν -ευτυχώς- χαμηλότερη από άλλες χρονιές. Επίσης -ξανά ευτυχώς- υπήρξε διαβάθμιση στις αποζημιώσεις ανάλογα με τις μετακινήσεις και τις αποστάσεις που καλούνταν οι συνάδελφοι να διανύσουν. Φυσικά ακόμα και έτσι, δεν ζητήθηκε από τους συναδέλφους να δικαιολογήσουν ή να αποδείξουν με κάποιον τρόπο τα έξοδα που έκαναν κατά την παραμονή τους στην πρωτεύουσα.
Παρόλα αυτά, ζώντας μία κανονική ζωή στην Αθήνα τις λίγες μέρες του συνεδρίου, χρήματα από την αποζημίωση περίσσεψαν. Μετά λοιπόν από συζήτηση αποφασίστηκε τα χρήματα που περίσσεψαν να μείνουν στο ΤΘ, έτσι ώστε να χρηματοδοτήσουν εκδηλώσεις και δράσεις, επιστρέφοντας τα στους συναδέλφους με έναν πιο χρήσιμο και ανταποδοτικό τρόπο.

Για το Τελευταίο Θρανίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.